Palvelumme

Kotitalouksille

Kotisiivous toiveidesi mukaan.

Meiltä kotitalouksille

Kotisiivoukset

Vapaa-ajan asunto siivoukset

Ikkunoiden pesut

Muuttosiivoukset

Ota yhteyttä ja sovitaan yhdessä maksuton näyttöaika, jossa tulemme paikanpäälle kuulemaan toiveesi palvelukokonaisuudesta ja katsomaan siivottavat tilat. Näytön jälkeen saat meiltä tarjouksen kirjallisena sähköpostiisi.

Siivoustyömme on kotitalousvähennyskelpoista työtä.

Puhtaassa kodissa on ilo olla.

______________________________________

Yrityssiivoukset

Meiltä siivous yrityksellesi.

Puhtaat tilat työympäristössäsi merkitsevät jokapäiväistä viihtyvyyttä työpaikallasi. Asiakkaasi saavat positiivisen yleiskuvan yrityksestäsi, jos tilat ovat puhtaat ja viihtyisät. Siivouksella autamme huolehtimaan myös työturvallisuudesta pitämällä paikat puhtaana ja tavarat järjestyksessä.

Sovimme juuri sinun yrityksellesi sopivan palvelukokonaisuuden.

Ota yhteyttä ja sovitaan yritykseesi maksuton näyttö, jossa tulemme katsomaan siivottavat tilat. Näytön jälkeen saat meiltä tarjouksen kirjallisena sähköpostiisi.

______________________________________

Taloyhtiösiivoukset

Meiltä taloyhtiösiivoukset.

Taloyhtiösiivouksissa suunnittelemme palvelumme aina yksilöllisesti taloyhtiön tilojen, työtehtävien ja siivous tiheyden mukaan. Taloyhtiön porrassiivouksella ja yleisten tilojen siivouksella saadaan viihtyisät, hygieeniset, puhtaat ja turvalliset tilat asukkaille. Korjausta vaativien kohtien havainnointi ja niistä ilmoittaminen huoltoyhtiöön kuuluvat Violetsiivouksen käytäntöihin taloyhtiösiivouksissa.

Pyydä taloyhtiön siivoustarjous meiltä